Nieuwsbrief november

Separations Analytical Instruments B.V. Nieuwsbrief november 2020

Beste,

 

Rome, 1583. De eerste zomerresidentie wordt gebouwd op de Quirinaal, de hoogste van de zeven heuvelen in Rome. Deze zomerresidentie wordt vervolgens een woonverblijf voor diverse pausen. In de loop der jaren wordt de zomerresidentie omgebouwd, o.a. door Bernini tot een paleis. Er volgen roerige tijden met o.a. een bezetting door de Fransen ten tijde van Napoleon.

In 1870 wordt het Italiaanse koninkrijk gevormd en zo is het Palazzo del Quirinale ontstaan.

Nadat in 1946 de Italiaanse republiek is ontstaan is het een presidentieel paleis geworden. Elke dag om 15:10 uur is hier de wisseling van de wacht te zien.

Wisselingen… van zomerresidentie naar koninklijk paleis en weer naar presidentieel paleis. Naast de wisseling van de wacht zijn hier vele wisselingen van bewoners geweest.

Ook bij Separations zijn er wisselingen geweest. Niet alleen in medewerkers maar ook in leveranciers. Zo zijn wij langzamerhand afscheid aan het nemen van Spark en hebben we hen inmiddels verwisseld door HTA. Wat heeft HTA echter te bieden? Dat leest u verder in deze nieuwsbrief.

 

Mocht u, naar aanleiding van onze nieuwsbrieven vragen hebben, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

 

Team Separations Analytical Instruments B.V.

Marc, Sandra, Martijn & Martijn

 

HTA

 

Als het gaat om het ontwerpen en produceren van robotica-oplossingen, is er geen bedrijf dat meer toegewijd, ervaren en deskundig is in de wetenschappelijke industrie dan HTA.

Zij bieden een uitgebreide collectie front-ends voor analysers en werkstations voor monstervoorbereiding die speciaal zijn ontworpen voor toepassingen in analytische chemie, biowetenschappen en klinische laboratoria.

Als u de productiviteit van uw laboratorium wilt verhogen, hoeft u niet verder te zoeken dan een premium HTA geautomatiseerd apparaat. Vervaardigd in Italië onder een gecertificeerd UNI EN ISO 9001: 2015 en UNI EN ISO 13485: 2016 kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Gaschromatografie

HTA biedt verschillende modellen autosamplers aan: voor vloeistof, voor headspace-technieken en all-in-ones (vloeistof, headspace en SPME-mogelijkheden op hetzelfde instrument).

Boven op de GC gemonteerd, bespaart u waardevolle bankruimte. HTA-autosamplers passen op elke GC en GC-MS, elk merk, de oudste en de nieuwste modellen, door een speciale interface: we verzekeren maximale compatibiliteit en topprestaties.

GLC autosampler

GLC autosampler

 

GLC autosampler

Premium GLC autosampler

Headspace autosampler

 

Headspace autosampler

All-in-one autosampler

 

Vloeistofchromatografie

HTA biedt verschillende oplossingen voor vloeistofchromatografie (HPLC, UHPLC, NanoLC, Preparative LC, FPLC, LC-MS, IC, SPE). Oplossingen kunnen eenvoudig op alle soorten analysers worden geïnstalleerd door een snelle en probleemloze installatie.

Wat uw monsterdoorvoer ook is, wij hebben een oplossing voor u: van 45 tot 280+ monstervatcapaciteit. Er zijn koel- en biocompatibele opties beschikbaar om de meest complexe monsters te verwerken.

voordelige autosampler voor HPLC routine

 

De  LC Autosampler, Lab-Automation Ready

SPE, Filtratie en opzuiveringen voor geautomatiseerde LC analyzes

Autosamplers voor IC

 
 

Massaspectrometrie en spectroscopie

Ons uitgebreide productassortiment omvat autosampler oplossingen voor verschillende spectroscopietoepassingen. We bieden automatisering voor ICP-OES (ook wel ICP-AES of ICP-plasma genoemd), ICP-MS, MP-AES en AAS. Tevens bieden wij automatisering voor UV-VIS, NIR en voor de meeste analysers die een doorstroomcel kunnen monteren

Automatische monsterwisselaar voor atomic spectroscopy

Flow-Through Cell autosampler voor moleculaire spectroscopy

Sample Prep

Onze “Workbench”-oplossingen voor monstervoorbereiding maken automatisering van monstervoorbereidingsprocedures mogelijk door een groot aantal bewerkingen uit te voeren. Deze zorgen voor automatische monstervoorbereiding, waaronder stappen voor vloeistofhandelingen (bijv. verdunnen), filtratie of zuivering (inclusief SPE), vial handelingen (wegen, capping / uncapping en vortex), identificatie (BCR en RFID) en conditionering van monsters (koelen en verwarmen).

 

Sample prep workstation voor chromatografische routines

Lysis en Cell Washing workstation

Aansturing

Bedien de instrumenten vanaf uw pc. We bieden een volledig assortiment software(hulp)programma's om u te helpen bij zowel directe operaties als bij complexe labautomatiseringsbehoeften, en bieden - afhankelijk van het instrument - RS232-, USB- of LAN-verbinding.

Bezorgd over uw CDS-complexiteit? Of bezorgd over het feit dat uw CDS op een oud Win95- of WinNT-werkstation draait? Maak u geen zorgen, we hebben een oplossing voor u voor de integratie van het HTA-assortiment voor automatische monsterneming in uw data-acquisitiesoftware.

Voor elke data-acquisitiesoftware biedt HTA de basisintegratie zonder extra kosten met de autosampler. HTA biedt ook geavanceerde integratie door een extra extensie of driver aan te schaffen, bij HTA of bij een softwareleverancier.

To the news acthive