Nieuwsbrief september

Separations Analytical Instruments b.v. Nieuwsbrief september 2020

Beste,

 

“Het is weer voorbij die (mooie) zomer”, zong Gerard Cox ooit. Dagen worden alweer merkbaar korter. Geheel andersom als wat er werd gezongen.

Een zomer met twee gezichten. Is het eerste gedeelte vrij nat verlopen werd dat aangevuld met een landelijk hittegolf record. Hadden de planten eerst voldoende water daarna bezweken ze onder tropische hitte. Tot overmaat van ramp hadden daarna delen van het land ook nog eens te maken met flinke onweersbuien en een teveel aan (regen)water. Water is zo belangrijk voor al wat leeft want het bevat zoveel wat we niet kunnen zien maar gelukkig wel kunnen meten.

Heeft de Britse neo-progressieve rock band “Marillion” een album die heet “best of both worlds”, zo hebben wij een ion chromatografie systeem “best of (max) 5 worlds” en wij noemen dat SAiONx. Door de ruime keuze uit onze leverancier portfolio hebben wij meerdere systemen samen kunnen stellen die geheel naar wens van u als klant aan te passen is. Voor sommige bedrijven is het wel beangstigend, zoveel verschillende merken in 1 systeem maar Separations is de “hoofdleverancier” en garandeert een goede werking. Heeft u toch liever alles van 1 leverancier, ook dat is mogelijk.

 

Mocht u, naar aanleiding van onze nieuwsbrieven vragen hebben, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team Separations Analytical Instruments

Marc, Sandra, Martijn & Martijn

 

Met de keuze uit in totaal 4 autosamplers (waaronder 1 specifiek voor Dionex en Metrohm systemen) kunt u beslissen of u volledige controle in het Chromatografie Data Systeem wilt of de aanvullende software wilt gebruiken om aan te sturen.

De pomp is metaalvrij en afhankelijk van de (combinatie van) toepassing(en) is er een keuze uit een isocratische, binaire of quaternaire pomp.

Indien u in lage concentratie anionen moet analyseren wordt  er een suppressor toegevoegd. Heeft u een Metrohm IC, geen enkel probleem, onze suppressor is hiervoor ook geschikt alsmede ook voor Shimadzu, Waters, Agilent, Thermo, Dionex, Jasco, TOA, Cecil instruments en nog veel meer…

Met twee zeer gevoelige geleidbaarheidsdetectoren is de keuze tussen alleen anion of anion EN/OF kationanalyses.


SAiON4

Naast het systeem kunnen we een Shodex IC-kolom aanbieden die geschikt is voor uw toepassing.

To the news acthive