Nieuwsbrief augustus

Separations Analytical Instruments B.V. Nieuwsbrief augustus 2021

Beste,

 

“The Big Bang Theory” is een televisie serie die gaat over 4 vrienden die allemaal werken bij Caltech. 3 van deze vrienden zijn gepromoveerd en hebben hun PhD gehaald. De over gebleven vriend is een ingenieur. Het zijn bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica en in hun vrije tijd lezen ze graag comics of kijken naar sciencefictionfilms.

Al in aflevering 1 komt Penny in beeld. Een blonde jongedame die niet zo intelligent is maar sociaal een stuk vaardiger dan de 4 vrienden. Penny raakt bevriend met het gezelschap. Zij rijdt in een barrel waarvan het “check engine” lampje al enkele maanden brand. De auto komt alleen in beeld als Penny iemand anders een lift moet geven waarbij elke keer wordt opgemerkt dat het lampje brand. Uiteindelijk begeeft de auto het dan ook en Penny zit met de handen in het haar hoe het dan verder moet met haar werk en carrière.

Moraal van het verhaal, zorg dat belangrijke dingen onderhoud krijgen. Dat geldt ook voor de apparatuur die wij verkopen. Onderhoud is van belang om het probleemloos te laten werken.

Wat wij u kunnen bieden qua onderhoud leest u verderop in deze nieuwsbrief

Mocht u, naar aanleiding van onze nieuwsbrieven vragen hebben, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

 

Team Separations Analytical Instruments B.V.

Marc, Sandra, Martijn & Martijn

 

Onderhoud


Wij kunnen u 2 verschillende vormen van onderhoud aanbieden :

 

 

1)      De meest aantrekkelijke vorm van onderhoud is ons onderhoudscontract. In het geval van een onderhoudscontract betaalt u een stuk minder dan wanneer u kiest voor een gewoon onderhoud. Wij komen volgens contract 1 of 2 x per jaar bij u langs in een vooraf afgesproken maand om het onderhoud uit te voeren. Mocht u tussendoor een bijkomende interventie aan uw apparatuur nodig hebben, dan krijgt u voorrang in onze agenda. Bijkomend voordeel van een onderhoudscontract is dat wij vooraf zorgen dat alle onderdelen die wij verwachten nodig te hebben voor het onderhoud ruim op tijd bij ons op voorraad zijn. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen, kortom : u hoeft hier zelf geen actie te ondernemen, alleen aan te geven wanneer onze monteur welkom bij u is om het onderhoud uit te voeren.

 

2)      Uiteraard kunt u ons ook gewoon voor een preventief onderhoud laten komen, wij zullen u dan vooraf vragen voor welke apparatuur u onderhoud wenst. Op basis hiervan maken wij een offerte op, rekening houdend met de benodigde onderdelen en de geschatte werktijd volgens regietarief. Zodra u onze offerte goedkeurt en een order instuurt, kunnen wij de te gebruiken onderdelen bestellen en een afspraak met u inplannen. U moet dan wel rekening houden dat wij het onderhoud pas kunnen uitvoeren wanneer de onderdelen bij ons binnen zijn gekomen. Dit kan afhankelijk van de drukte een tot meerdere weken duren.

 

Tijdens het preventieve onderhoud (contract of niet) zal het gehele systeem worden nagekeken en onderhouden volgens de door de fabrikant gestelde voorwaarden. Dit houdt in dat de reguliere, aan slijtage onderhevige onderdelen zullen worden vervangen. Indien er onderdelen vervangen dienen te worden welke buiten de reguliere onderhoudsbeurt vallen zullen deze in overleg met de gebruiker worden vervangen en gefactureerd op basis van nacalculatie.

 

Kortom : Bent u zuinig op uw apparatuur en wilt u dat uw apparatuur een lange levensduur heeft?, neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de voor u de meest efficiënte (en goedkoopste) oplossing.

 

Back to the newsoverview