Nieuwsbrief juli

Separations Analytical Instrument b.v. Nieuwsbrief juli 2020

Hoewel Covid-19 een enorme impact heeft op de samenleving en het bedrijfsleven hebben de ontwikkelingenniet stil gestaan. Vanaf heden gaan wij u middels een nieuwsbrief met enige regelmaat op de hoogte houden van alle ontwikkelingen bij Separations Analytical Instruments b.v.. Zo hebben wij bijvoorbeeld ons productportfolio uitgebreid, intern een (suppressed) IC systeem ontwikkeld, en hebben onze leveranciers hun producten verbetert of nieuwe producten ontwikkeld. Kortom, teveel om nu in deze nieuwsbrief allemaal toe te lichten maar vrees niet, u wordt volledig ingelicht aan de hand van de komende nieuwsbrieven. Rest ons nu nog u te wijzen op het 30 jarig bestaan van Separations Analytical Instruments b.v.. Dit heugelijke feit vieren wij graag met u. Verderop in de nieuwsbrief daar meer over. Mocht u, naar aanleiding van onze nieuwsbrieven vragen hebben, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet, Team SAI
Marc, Sandra, Martijn & Martijn

 

Portfolio Uitbreiding

Tot aan WOTS 2018 kende u ons als distributeur van de volgende leveranciers;

-Knauer; (U)HPLC, Prep LC(-MS), FPLC, SMB, doseerpompen, osmometer, kolommen.
-Tosoh; dedicated (HT) SEC (GPC/GFC)
-Shodex; RI detectoren en kolommen
-Kromasil; kolommen en kolompakking materialen
-Machery-Nagel; SPE kolommen, filtratie (spuitfilters), vials&caps, kolommen, TLC platen / ontwikkelkamers etc., GC kolommen / derivatisering reagentia / septa
-Axel Semrau; online SPE (Spark)
-Claind; gas generatoren (voor GC, LC/MS, TOC, ICP, ELSD, Thermische analyse)
-Jasco; fluorescentiedetectoren
-Eldex; HPLC pompen, micropompen, hydrolyse/derivatisering workstation
-DataApex; Software voor chromatografie (niet merk gebonden)

Na WOTS 2018 hebben wij ons portfolio uitgebreid met;

(merk onafhankelijke) autosamplers voor:
- GLC/Headspace/SPME/all-in-one.
- LC (HPLC, UHPLC, NanoLC, Preparatieve LC, LC-MS).
- on- en offline SPE.
- Sample Prep.
- IC.
- ICP, ICP-OES (ICP-AES of ICP plasma), ICP-MS, Atoom absorptie vlam fotometrie.

Reagecon is een wereldwijde leverancier van chemische en fysische standaarden, verbruiksartikelen en apparatuur en chemicaliën. Het bedrijf begon in 1990 met de ontwikkeling van chemische en fysische standaarden en heeft in de tussenliggende jaren een aanbod van meer dan 10.000 producten ontwikkeld, verdeeld over 54 verschillende productfamilies. Dit maakt Reagecon de grootste producent ter wereld van fysische en chemische standaarden.

Boeckeler Instruments Inc. is een particulier bedrijf dat apparatuur voor monstervoorbereiding voor nanoschaalonderzoek onder het merkRMC Boeckeler ontwikkelt. De oplossingen worden gebruikt in de ontwikkeling van een breed scala van gebieden, waaronder materiaalkunde en celbiologie, met speciale nadruk bij monsterbereiding voor 3D-elektronenmicroscopie-oplossingen.

30 jaar Separations Analytical Instruments b.v.

Separations Analytical Instruments b.v. viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Al 30 jaar HPLC expertise en kennis van o.a.online SPE, SEC, GLC, SMB en osmometrie. Om dit samen met u als klant te vieren hebben wij verschillendemooie acties voor u op onze planning staan.

Eén van onze acties is een fantastische inruilactie. Laat uw huidige (oude) apparatuur door ons taxeren en wij vertellen uwat voor een geweldige korting u ontvangt bij aanschaf van nieuwe apparatuur tegen het inruilen van uw oude apparatuur.Zelfs als u (oude) apparatuur heeft van een andere leverancier,kunnen wij kijken welke mooie inruilkorting wij u hierop kunnen geven.

Houdt u dus onze website (en mailing) in de gaten om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen.

Back to the newsoverview